jueves, 27 de noviembre de 2014

RECÉS PER A JOVES – VIC (NOVEMBRE 2014)
Els dies 21 i 22 de novembre va tenir lloc a Vic el Recés per a
Joves preparat per l’equip de pastoral de les Dominiques de l’Anunciata. Sota el lema “Carrega la teva Bateria” un grup de joves, professors i germanes vàrem tenir l’oportunitat de compartir aquesta aturada que ens va permetre trobar moments de silenci i pregària.
L’activitat inicial de divendres ens va convidar a reviure la nostra història personal. Vàrem posar en comú vivències, sentiments, inquietuds i somnis. Per acabar la jornada vàrem veure la pel·lícula “Incondicional”.
 
Dissabte al matí va començar amb la projecció del vídeo “Sé mi luz: Vosotros soís la luz del mundo”. Aquest va ser el punt de partida per la dinàmica de reflexió posterior que va girar en torn a cinc paraules clau: passió, encarnació, tendresa, escolta i alegria. Al llarg del matí vàrem intentar cercar la vocació la qual som cridats, descobrir les possibilitats que Déu ha posat en cadascun de nosaltres, veure de quina manera ens apropem als demés, ser conscients del que passa al nostre voltant i també dins nostre i com encomanar l’alegria de l’evangeli.
 
L’Eucaristia celebrada per Fra Enric Caselles OP va posar fi al recés que ens ha permès renovar les energies, avivar les il·lusions i reafirmar-nos i enfortir la nostra fe.
 
Després d'unes hores de recés i també de descans, tornem a casa amb la nostra bateria al 100% i amb llum verda per a començar una nova setmana. Des d'aquí agraïm l'oportunitat d'haver format part d'aquesta trobada.

Assumpta Giménez i Pol Valls

Clica per veure les fotos

No hay comentarios:

Publicar un comentario